PRODUSE COSMETICE LA PRETURI PROMOTIONALE!|contact@ecosmo.ro

Ulei de ricin 50ml ECORICINUS – extra virgin

Ulei de ricin 50ml ECORICINUS – extra virgin

Prețul inițial a fost: 20.58 lei.Prețul curent este: 12.74 lei.

Stoc epuizat

  • tip: ulei de ricin  
  • utilizare: extern & cosmetic
  • cantitate: 50 ml
  • mod de obtinere: presare la rece (maxim 27C)
  • categorie ulei: EXTRA VIRGIN
  • beneficii: antiridanticadere a parului, ten uscat, anticearcane, antinegi, anticearcane, alunite, pete pe piele, piele uscata, artrita, cuticule, infectii fungice, etc.

Stoc epuizat

SKU: 555500138 Categorii: , , Etichetă:

Descriere produs

Ulei-ului de ricin ECORICINUS, este un ulei obtinut si extras din seminte de ricin, prin metoda clasica de presare la rece (maxim 27C).

Este extrem de bogat in acizi grasi nesaturati, proteine si vitamina E, avand proprietati hranitoare, fortifiante, antibacteriene, antioxidante, antiinflamatoare dar si germicide, antiinsecticide si antifungicide.

Este un ulei extrem de bun pentru tratamente a tenului (antinegi, antirid, anticicatrice) si pentru tratamente a tuturor tipurilor de par (ingrijire par fragil, varfuri despicate, caderea parului, scalp iritat si uscat.)

Ecoricinus este un ulei de ricin EXTRA VIRGIN, obtinut prin presare la rece, „cu adevarat la rece” si este un produs 100% romanesc, procesarea fiind realizata din boabele oferite de organizatia nationala a cultivatorilor de ricin „ECORICINUS” din Romania.

Garantam o calitate extraodinara a uleiului de ricin, fiind obtinut doar din boabe de ricin si fara adaos de apa sau alte uleiuri.

ANTETIE!

Consumul alimentar nu este recomandata. In cazul in care inghititi ulei de ricin va rugam sa contactati medicul.

Ulei de ricin fiind utilizat pentru combaterea constipatie grave, adulti 3 – 4 stropi de ulei de ricin – copii sub 12 ani maxim 2 stropi de ulei de ricin – poate provoca diaree.