PRODUSE COSMETICE LA PRETURI PROMOTIONALE!|contact@ecosmo.ro

Fixativ AirFix Tecni Art + Sampon profesional L’Oreal Professionnel

Fixativ AirFix Tecni Art + Sampon profesional L’Oreal Professionnel

59 lei TVA INCLUS

Te rugăm să alegi care șampon consideri că este mai eficient pentru părul tău.

În limita stocului disponibil.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: ,

Descriere produs

Pachet Fixativ si Sampon

Pachet Fixativ AirFix Tecni Art 250 ml + Sampon profesional (la alegere)

Formează perechea perfectă pentru părul tău cu Fixativul AirFix Tecni Art și oricare din șampoanele profesionale Serie Expert de la L’Oreal Professionnel! 

Show your hair some love! ❤️

Arată-i cu un gest mic părului tău, cât de mult ai grijă de el.

Nu mai pierde timp pe drumuri, profită de prețul special și comandă acum.

Fixativ Air Fix L’Oreal Proféssionnel 250 ml
Spray cu fixare instantanee și menținere super forte (grad de fixare 5). Nu lasă reziduuri, se elimină complet prin periere și se aplică pe părul uscat sau ușor umed. Conține filtru UV iar parfumul său este neutru.

Alege oricare din sampoanele profesionale Serie Expert de la L’Oreal Professionnel in varianta 300 ml:

Șampon Absolut Repair L’Oréal Professionnel
Șampon profesional pentru păr foarte deteriorat și pentru regenerarea lui. Curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală.

Șampon Silver Magnesium L’Oréal Professionnel 
Nuanțele de alb sau gri sunt cel mai greu de întreținut. Cu ajutorul celui mai iubit șampon Silver Serie Expert Magnesium care neutralizează tonurile de galben, te vei bucura mai mult timp de un gri perfect și un păr plin de vitalitate și strălucire. 

Sampon Solar Sublime L’Oréal Professionnel
Șampon pentru regenerarea părului expus la soare. Cu filtru UV și Aloe Vera. Bucură-te din plin de un păr flexibil și strălucitor, hidratat, pe tot parcursul verii.

Sampon Vitamino Color L’Oreal Professionnel
Șampon profesional pentru menținerea culorii părului vopsit. Oferă strălucire și tonifiere părului vopsit. Elimină rezidurile cu delicatețe și protejează părul colorat. Fibra este de 2 ori protejată iar culoarea rezistă mai mult. Părul rămâne moale, ușor și strălucitor.

Sampon Volumetry L’Oréal Professionnel
Șampon pentru volum, cu efect anti-gravitație. Bucură-te de un păr cu volum amplificat de la rădăcină! Părul fără volum capătă un efect de păr bogat și strălucitor, cu volum.

Sampon Blondifier Cool L’Oréal Professionnel
Șampon neutralizator pentru părul blond cu reflexe reci. Curăță ușor și luminează aspectul părului, neutralizează tonurile galbene nedorite și adaugă strălucire, oferind părului reflexiile reci și nuanța vibrantă, naturală și plină de luminozitate.

Sampon Density Omega 6 L’Oréal Professionnel
Șampon conceput special pentru părul fin și deteriorat. Datorită ingredientelor sale active, luptă eficient împotriva căderii părului. Regenerează firul de păr deteriorat și îmbunătățește circulația sângelui la nivelul scalpului. Șamponul Density Advanced hrănește părul încă de la rădăcini, stimulează activitatea celulară și astfel reface densitatea părului, care căpătă un aspect sănătos.

Sampon Inforcer L’Oreal Proféssionnel 
Șampon anti-rupere, pentru păr fragil, care fortifică fibra capilară. Regenerează cu efect instant, părul, de la rădăcină la vârfuri. Formulă îmbogățită cu vitamina B6 și biotină, șamponul are o acțiune anti-rupere instantanee și intensă. Oferă fibrei capilare vitalitate, rezistență, și repară zonele degradate datorate efectelor căldurii de la aparatele de coafat și a vopsirilor repetate.

Sampon Instant Clear Pyrithione 
Șampon anti-mătreață, special conceput pentru scalpul și părul afectat de mătreață. Un șampon eficient care curăță și spală bine părul, încă de la prima utilizare. Cu o formulă excelentă pentru tratarea și prevenirea apariției mătreții, are efect de purificare vizibil încă de la prima aplicare, datorită ingredientului activ Zinc Pyrithione. Calmează senzația de mâncărime a scalpului, lăsând o senzație de prospețime și îngrijire.

Pachet Fixativ si Sampon disponibil în limita stocului disponibil.

Brand

L'Oreal Professionnel