Descriere produs

Produs original – important din Uniunea Europeana!

Balsam-crema uz zilnic pentru descurcarea parului, pentru toate tipurile de par Source Essentielle.
Creat din 99% ingrediente naturale, cu esenta de aloe vera, care ofera o senzatie de hidratare si un efect purifiant.

In doar 5 minute parul isi recapata luminozitatea si supletea naturala. Ajuta la descurcarea parului. Creata din ingrediente naturale de inalta calitate in proportie de 80% pana la 100%, Source Essentielle este prima gama de produse naturale profesionale pentru ingrijirea parului din portofoliul L’Oreal Professionnel, care pot fi reincarcate in salon.

Usor de recunoscut datorita incluziunilor florale delicate din produs, Source Essentielle a fost creat pentru a fi un model de inovatie si consum sustenabil.

Mod de utilizare: Se aplica pe parul spalat si zvantat. Se lasa sa actioneze timp de 1 minut. Clatiti bine. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.

Ingrijire profesionala naturala pentru uz zilnic.

Ingrediente: Seva de aloe: agent de hidratare extras din aloe; ulei din seminte de floarea soarelui: ulei hranitor provenit din seminte de floarea soarelui; ulei de cocos: ulei nutritiv provenit din nuca de cocos; ulei din seminte de argan: ulei nutritiv provenit din seminte de argan; apa purificata; ingrediente de origine vegetala, derivate din plante precum nuca de cocos, struguri si rapita: alcool cetilic vegetal, stearamidopropil dimetilamina, alcool cetilic & stearat de gliceril: agenti emolienti; acid tartric: agent stabilizator.