PRODUSE COSMETICE LA PRETURI PROMOTIONALE!|contact@ecosmo.ro

Pachet Regenerare Par – Sampon + Masca par + Ulei de par

Pachet Regenerare Par – Sampon + Masca par + Ulei de par

90 lei TVA INCLUS

Pachetul conține 3 produse la un super preț.

Pachetul regenerare păr conține:

1 Șampon de păr Lipidium Absolut Repair 300 ml + 1 Mască de păr Lipidium Absolut Repair 250ml + Ulei de ricin Ecoricinus Extravirgin 30ml

In limita stocului disponibil.

SKU: pachet1 Categorii: , ,

Descriere produs

Pachet Regenerare Păr – Un pachet complet pentru regenerarea părului – 3 produse la un super preț!

Produsele din acest pachet luptă eficient împotriva căderii părului, a deshidratării și a deteriorării sale. Împiedică cu succes pierderea părului, uscarea lui și oferă un aspect îngrijit și strălucitor. Profită și tu acum de acest pachet promoțional!

Pachet Regenerare Păr:

  • Șampon Absolut Repair L’Oréal Professionnel 300ml
  • Mască de păr Absolut Repair Lipidium  250ml
  • Ulei de Ricin Ecoricinus – extra virgin 30ml

Sampon Absolut Repair Lipidium / Serie Expert / L’Oreal Professionnel / 300 mlȘampon profesional pentru păr foarte deteriorat și pentru regenerarea lui. Curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală. Îmbunătățește condiția generală a părului și îl face mai catifelat. Părul tău va fi strălucitor și mătăsos.

Mască de păr Absolut Repair Lipidium / Serie Expert / L’Oreal Professionnel / 250 mlMască de păr profesională pentru reconstrucția instantanee a părului foarte deteriorat. Formulă avansată inovatoare îmbogățită cu lipidium. Reconstruiește fibra de păr iar părul este vizibil transformat din interior, instantaneu mai rezistent, moale la atingere și plin de strălucire. Părul își recapătă astfel forța, strălucirea și vitalitatea.

Ulei de ricin 30ml ECORICINUS – extra virginUlei de ricin presat la rece, un produs 100% românesc, este extrem de bogat în acizi grași nesaturați, proteine și vitamina E, având proprietăți hrănitoare, fortifiante, antioxidante, foarte bun pentru tratamente a tuturor tipurilor de păr: păr fragil, vârfuri despicate, căderea părului, scalp iritat și uscat.

Este normal să pierzi zilnic între 50 și 100 de fire de păr pe zi, însă factorii externi (vânt, soare, ninsoare), uscarea și coafarea părului cu aer fierbinte, duc, în timp, la degradarea și ruperea firului de păr. Afectat în profunzime, părul devine uscat, tern, lipsit de strălucire și greu de aranjat.

Tocmai de aceea, noi venim în ajutorul tău cu un pachet complet pentru regenerarea părului. 

În limita stocului disponibil.

Brand

L'Oreal Professionnel